Heart Chat Bubble

Saturday, 1 October 2011

Yesterday I'M Happy Cuz 0f y0u :)

                                       ASSALAMUALAIKUM :)
Hye :)
yasmin nk ucapkan thank you sh0much kat korg yg follow & read my blog :)
MUHAMMAD ZULHELMAN thank you sh0much cuz puji kite n bl0g kite :) blog kite je yg ch0mel tp 0rg nye x sc0mel bl0g nie :) actually rmai gak yg ckap bl0g yasmin c0mel :) st0plah memuji yasmin / blog yasmin buttheway thank you again cuz puji blog yasmin :) berbalik kpd nme lelaki yg tertera di atas . kitorg just knal kat muka buku je . walaupun yasmin dh lme jumpe die .  die ni baek,hensem,peramah,c0mel n dll. kitorg start knl pun cuz die add yasmin kat muka buku n kitorg start IM same2 . . . kat muka buku kitorg mmg rapat(xlebih dr tu). die kdang2 take care gak pasal yasmin. die jugak slalu puji yasmin . yasmin suke tgk die senyum . :) die klu pandang yasmin mesti senyum :) sh0 cweet :) ZULHELMAN thank you a lot . hope kite dpat jadi kwn rapat sampai bile2. cuz kite dh knl brape thun  ! :) :) 
Yasmin tulis ni pun x bermksud yasmin nk gode, ngorat ,menggatal n menggedik ngn die ..yasmin x minx kapel dgn die k . yasmin like die sbg kwn je :)

No comments:

Post a Comment