Heart Chat Bubble

Saturday, 1 October 2011

First Time Yasmin Meet Faris :)

                                               ASSALAMUALAIKUM :)
First time yasmin jumpe faris pun dkat skolah . kitorg knl dari laman muka buku jugak :) yasmin add di dkat muka buku n then die accept friend request. first time yasmin meet die , yasmin fallin in love kat die cume yasminx nk luahkan . satu mase tu yasmin nmpk die kat kantin dgn kwn die . yasmin pandang die n die jugak pandang yasmin. yasmin pun ape lagi senyum lah kat die .die pun balas senyuman yasmin. ch0 cweet . satu hari tu , yasmin nmpk die 0n9 , yasmin pun ape lagi IM lah kat die .yasmin ckp 'hye awk . awk knl sye x ?. die pun balas 'hye awk . awk ni bkn yg slalu senyum kat sye  tu ke ?. OMG ! terkejut yasmin. yasmin dh fallin in love dgn die sgt . yasmin pun tny lah kat die . 'awk , sye nk ckp something bleh ?' die pun reply .die kate ' tnylah. sye x kesah :) . yasmin tny 'awk single ke ? die kate ' ye saye. sye single.knape ?' yasmin ckp lah 'sudi x klu awk jadi boyfie dlm ati sye ?(dgn perasaan yg x tau malu) . die ckp ' bleh . sye accept awk . thank you a lot . kami kapel x sampai sbulan pun cuz die x caye kat yasmin dh . yasminx sangke hubungan kitorg sampi situ je . pada 26/8/2011(hari last skolah cuti raye) yasmin jumpe die time blik . yasmin panggil die 'faris ,SELAMAT HARI RAYA :). n then x lame lepas tu , dlm pkul 5.40 mcm tu die nata mesej .die ckap ' hai awk :) . especially yasmin x sangke yg die still simpan lagi no.yasmin. kitorg mesej sampai malam.tibe2 die tny 'awk , awk single x ?. yasmin pun ckp lah. ye sye masih single . knape awk tny ? . die reply 'sebenarnye sye still syg awk lagi . kite kapel nk ? . . . . yasmin pun ckplah 'sye x kesah yg penting awk ikhlas n jujur nk kapel dgn sye .start malam tu lah kitorg kapel . die calling yasmin 'SYG' n yasmin calling die ' BIYY ' :) sh0 cweetla biyy . :) skunk dh genap sbulan kitorg kapel.mcm2 yg berlaku . ade yg pahit , manis dan ade juge yg kelat :) saat2 manis yasmin dgn die msue yasmin ingat. first date kitorg x silap yasmin 16/9/2011. kitorg date dkat MC'D . :) kitorg gi boling n karaoke :) time tu seronok cangat.hope biyy still ingat first date kite . 
hubungan kitorg kekal sampai skrang. biyy , hubungan kite berkekalan :)  mmg x mudah untuk yasmin lupekan smue yg dh berlaku :) walaupun geng syg x suke kat biyy but dorg still puji yg biyy ni x ensem but biyy c0mel :) bile biyy majuk kan syg slalu bg biyy coklat . biyy mkn coklat tu kat dlam kelas. teddy bear yg syg bg kat biyy , biyy still simpan lagi :) anggaplah smue tu pemberian yg ikhlas daripade syg . thank you a lot cuz buat syg bahagia n happy :D h0pe biyy happy juge disamping syg :)  yasmin arina yassin sayang muhd faris sh0 much :)



26/8/2011 _ 7.50 pm :tarikh n mase kitorg kapel :) :D
16/9/2011 : first date kitorg kat mc'd , bowling n karaoke :) :D
important date biyy . don't forget about that :)
muhd faris zainuddin you're so cutest,kind,budi pekerti,handsome & honest boy ,that's why 
I L0VE Y0U C0MUCH :)
                                                                                                                                                                           

           

       MUHD FARIS ZAINIDDIN I LOVE YOU UNTIL MY LAST BREATH :)





  

 

No comments:

Post a Comment