Heart Chat Bubble

Sunday, 22 January 2012

Why must me ? ?

Assalamualaikum and Hello ^^

Sorrylah yasmin dh lame tak update rite ? yes i'm busy . homework tak siap lagi .just imagine novel tu dh tebal ,tak tebal mne pun . cikru sruh siap kan sinopsis die yng byk tu dgn pengajaran dan nilai murni die . fuhh !! mmg tak lah yasmin nak siapkan . semalam start  cuti raye cina rite ? semalam nak 24 jamlah duduk dlm kereta nak pegi Kuala Kangsar , Perak . kitorg pegi ikut jln dlam sbb nak elakkan jem kat highway . klu lalu highway sure tak sampai Perak . kay sorry terlajak dr title . *lap peluh  sikit .=) kay petang tadi Amira Adillah  dtg umah . die ajak jlanjlan . duduk jap kat dpan umah , jumpe adeq angkat kesayangan sye dgn abg die . seriously abg die skunk punye lah sombong . yang adeq sye plak hai kat kite. dlam perjalanan tu adeq ikhwan nakjumpe so duduk lah jap . die kate ' akk , adeq dgr citer akak couple dgn IRFAN ! ' omg !! seriously yas mmg terkejut beruk lah time tu . just imagine yas pun tak kenal budak tu apetah lagi couple dgn budak tu . tolong lah ! ! tak tau nak ckap ape time tu . so diam jelah . lastly , berjaye ku mengatekan sape irfan tu akk tak knal pun . sape si jejake yng telah mengaitkan ku bersamenye ! eceh ayat sekolah . adeq ikhwan ni pun satu yg pegi dgr sgt citer tu knape ? terkejut akk yas . kay bhaibhai . 

No comments:

Post a Comment