Heart Chat Bubble

Sunday, 22 January 2012

♥ Aku , Dia & Coklat ♥

Assalamualaikum and Hello ^ ^

kay arini yasmin nak story ckitckit psal mamat chumell sorg ni . yup ! die penah muncul dlam hidup yasmin . yasmin mengaku die sorg je yg yasmin paling sayang . sumpah die ensem . kengkwan yasmin pun ade kate die tak encem tapi die comel . haritu jumpe die time rehat . die dtang skolah sbb ade latihan rumah sukan . sumpah chumell time die jlan . kwan yasmin ade ckap ' weyh , yas F**** lalu !! ' . sumpah yasmin terkejut time tu . then before yasmin nak masuk kelas tu yasmin ade perasan yg die pandang yasmin dr jauh . *yasmin taknaklah perasan sgt yg die pandang yasmin . yelah sape je yg ade kat situ kecuali yasmin and under aged . yasmin ade story kat kwan yasmin . kawan yasmin ruperupenye perasan jugak yg die pandang yasmin . esok harinye pulak , die ade latihan bola baling  . yasmin jumpe die lagi skali . time jlan menuju ke surau tu yasmin lalu sebelah die . sumpah yasmin tak perasan . yasmin pandang lah blakang ,  mcm knal ruperupenye die . terkejut yasmin time tu . ater kluar solat tu yasmin nmpk die maen bola . so yasmin cpatcpat naek kelas sbb nak tgk die dari atas . time kat kelas tu mmg malu lah yasmintime tu . die perasan yang yasmin tgh ushausha die dari atas . time die maen tu tibetibe die pandang atas n pandang yasmin . yasmin pun terpandang die . yasmin pun ringanringankanlah  bibir tu untuk senyum lastly die balas . ouwwwwwww..........sumpah chumell . tergugat doe iman di dada . agak agaknye die tau tak yang yasmin still ade perasaan kat die ? i hope his don't know . klu die tau skali pun mesti die akan marah yasmin benci yasmin.... yelah die penah  ckap maybe die takkan accept yasmin blik . mayb mayb ?? tp yasmin jugak yg slalu buat die marah kat yasmin . yelah . klu yasmin suke sgt kat org tu , yasmin xnak tengok die dgn perempuan laen . dulu yasmin cemburu buta sangat sampaikan die marah yasmin tak tentu pasal . yasmin slalu buat die mrajuk . tapi bile die mrajuk chumell sngat . klu die mrajuk yasmin akan pujuk die and cubit pipi die . haha XD . =) bile yasmin merajuk pun die akan cubit pipi yasmin jugak . die kate pipi yasmin chumell dgn gebu =) . *kembang je time tu =) . balik skolah je mesti balik skali . kdangkdang yasmin tunggu die , kdangkdang die tunggu yasmin klu yasmin lambat . die pun slalu tegur yasmin klu ade buat silap . every night kitorg bergayut sampai kedit abes . kdangkdang yasmin topup kan  die . hehe =) happy sngat time tu tapi skunk yasmin je yang syok sendiri . I mean  slalu jengok die . kdangkdang ade tny adeq die . kan best klu die bg yasmin peluang yg kedua dan yasmin takkan persia-siakan mase tu . yasmin tak tau sape yang salah antare kami berdua . kwan yasmin kate tu smue salahyasmin sbb yasmin buat salah . yasmin pulak salah kan die sbb die yg tinggalkan yasmin dan mungkir janji . yasmin hd tunaikan segale janji yasmin . die bile nak tunaikan janji die kat yasmin ? thun dpan ? bulan dpan ? minggu dpan ? bile yasmin dah mati baru nak menyesal ?*ops sorry yasmin terlepas ckap . awak tau tak klu sye jadi awak pun sye takkkan maafkan peremmpuan tu . tapi sye ade curang ke dgn awak ? ade ke ade ke ? tak de kan kan ? forget it . mayb awak dh jadi milik orang kot sbb time saye nmpk awak , awk sibuk dgn fon awak . awak kan dh jumpe pengganti saye . ntahntah die lagi baek dari sye kot . awak sye jeles kat awak wlaupun awk bukan milik sye dah .  sye pun dh jadi milik orang . sye doakan awak bahagie dgn pasangan awak . one more , saye nak awak jage teddy bear yang sye bagi kat awak tu  . sye nak awak jage die mcm mne awak jage sye mcm dulu .... awak jgn buang tau . klu awak buang bermaksud awak mungkir janji dkat sye sbb awak penah jnj kat sye yg awak akan jage teddy tu . awak slalu ingatkan sye , every human in the world is not perfect , termasuk awak dan saye . rite ? sye ingat pesan awak . awak setiap kali sye makan coklat sye slalu teringatkan awak . awak ingat tak sye slalu bg coklat ape ? sye slalu bg awak chocolate cadbury mixed nuts yang besar tu . tu jelah pasal awak dgn sye . sye akan simpan rapi dlm ingatan sye . sye janji yg sye takkan lupekannye seumur hidup sye . 
                                                 
                                                                                       copy by yasmin arina yassin    

No comments:

Post a Comment