Heart Chat Bubble

Wednesday, 25 January 2012

♥ Sunway Pyramid ♥

Assalamualaikum & Haii ^^

korangkorang arini cuti yg ke brape ? cuti yg ke-5 rite ? hai sekejap je nak abes cuti . keje skolah dh siap ? haha . alhamdullillah keje yasmin dlm perjalanan =) tadi sempat buat keje pun pagipagi . after tu , siapsiap nak pegi klang . sumpah yasmin ckp yasmin takkan jejak lagi ke klang parade . weyh kat sane penuh dgn orang die*bangla,nepal . tolong lah aku rimas kot . dgn bau die . tak tahan . yasmin dgn akk yasmin ambek keputusan untuk pegi ke Sunway Pyramid . chuke chuke =) . haha kat sane ape lagi  shopping time . haha . sumpah best . kat sne penuh dgn budak skolah . yasmin pegilah satu kedai ni , tuptap kebabum jumpe bdk senior KP . yg yasmin tersenyumsenyum abg afnan pun ckp mcm knal je budak ni . haha . abg Zamey pun ckp ' haah lah mcm  knal . eh ni bdak junior KP lah . yasmin jumpe abg Afnan , Abg Zamey ngn gf die yg cun tu Kak Haiza dgn lagi sorg . dh jumpe tu ape lagi ambeklah kesempatan untuk bersembang sebentar . kitorg just ckp psal Kadet Polis . haha abg Zamey x cam yasmin sbb yasmin pki tudung ala yuna . yelah kat skolah yasmin pki tudung sarung or tudung skolah . dkat sane kedai pling best pun kedai Forever 21 , Padini n etc . bajubaju die smue cantek tp dok pikir psal bajet yasmin pun beli satu je barang iaitu rantai . huhu . akk yasmin belanje . meceh amin . sorry no photo allowed .

No comments:

Post a Comment