Heart Chat Bubble

Thursday, 26 January 2012

♥ About Love ♥

I Love You Assalamualaikum and Hello ^^

Hello anybody home ? hikhik =) kay arinie yasmin nak story pasal ape ? cube teka ? cube tgk tajuk . tajuk ape korang ? About love rite ? kay sape yg kat sini tak penah bercinta , angkat tangan ! *eh turunturun bau ketiak =) . tak caye lah sapesape yg tak pernah bercinta ! setiap insan pernah merasai betape gembirenye dan sengsaranye merasai alam percintaan . **eceyh . sakitkan ati bile dipermaenkan . seronokkan bile kite merasai alam percintaan . memang seronok tak terkirelah . kite rase dunia ni mcm kite je yg punye . tapi bile dh bercerai berai kite rase dunia ni kejam . time couple seriously macammacam kuar . i love you , i miss you , baby , sayang n etc . lepas putus hah ambek kau . mcmmcm ayat yg elok dikeluarkan . tapi tgk pade org rite  ? ade mase die still trime kite jadi kwan seperti dulu kale before couple . skrang ni , kebanyakkan para pelajar/remaja lebih gemar berkenalan di muka buku dan kini dikenali cinta muka buku . alah biaselah tu yasmin pun penah rase sakit nye cinta dan gembiranye cinta . setiap percintaan mesti pahit dan manis . bak kate cousin yasmin lah 'Lelaki ni cept sangat mungkir janji dan tak penah tepati janji ' Yang lelaki pulak kate ' perempuan ni uske sngat maenkan hati lelaki , sekejap dgn orang ni sekejap dgn orng ni ' haih , apa ni ? peninglah kepale fikir pasal cinta . kita kan study lagi , forgetlah pasal cinta . biar kite berjaye dlam pelajran drpd alam percintaan . 



lovestudybforeyoulovesomebody

No comments:

Post a Comment