Heart Chat Bubble

Wednesday, 30 November 2011

Happy Bufday To Me =)

hey my readers , arini yasmin happy sangat *little bit . butuheway semalam yasmin tak happy walaupun semalam bufday yasmin . family yasmin x de sorg pun yang wish . kawan baba ade wish *thank you uncle harmesh =) . no cake , wish , present n suprise =''( *so sadsadsad . dah besar panjang yasmin skarang . yasmin kne tolong mama buat kerja rumah .  Haha . baba kate nak beli present untuk arina tapi x beli pun =''( * kay baba busy with his work  . kay skunk ni yasmin just a girl without love . bukan yasmin tak nak bercinta tapi yasmin nak tumpukan pelajaran . *study tu important sayang . yasmin tak alone cuz yasmin kan ade ALLAH n family yg slalu sokong yasmin . mereka tidak pernah menahan yasmin untuk mencuba sesuatu yang baru dan yang baik untuk mase depan yasmin . 

Secondly : hey readers , macam mne dgn cuti korang semue !? kay cuti ni yasmin nak study . cuz tahun depan yasmin dh form 2 n thun dpan lagi satu yasmin nak PMR * tu pun klu PMR ade lagi untuk student 2 thundpan . studystudystudy !! revesionrevesionrevesion !!!! ade yang kate study n revesion menambahkan lagi stres n tension !? seriously btul ke ? study + revesion +  music . tu je cara yang yasmin buat time nk study . kaylah tu je yasmin nak citer . k baibai my readers . 


               
                                                 by yasminarinayassin

No comments:

Post a Comment