Heart Chat Bubble

Saturday, 23 June 2012

In Memory

Assalamualaikum blogger..sorry dah lame tak update.lagipun takde cerite yang perlu di ceritekan.hah ? korang still kenal kan faris zainuddin ? sape ni ? alah budak yang yasmin selallu citer dulu tu.ya Allah sekarang die makin lame makin encem.. muke die nampak matured sangat..jumaat haritu yasmin jumpe die dekat sekolah. die lalu depan yasmin tibe-tibe die nak tunjuk kemacho-an die dekat depan yasmin n kawan yasmin.time sumpah lah yasmin fall in love dengan die.but sekarang takde dah. kite fall in love dengan crush kite pula..awak, terime kasih atas segale-galenye.cinta awak amat saya hargai.even awak tak pernah belanje saye , cinta awak amat berharga bagi saye. even 3 bulan 3 minggu kite bersame , macam-macam kenangan manis yang kite lakukan dan takkan saye lupekan. terime kasih atas segala-galenye :)



nothing to say . assalamualaikum :)

1 comment: