Heart Chat Bubble

Friday, 13 January 2012

♥ Untung Kau Syang ♥

Assalamualaikum and selamat sejahtera to non-muslim. kay saye mahu story serbe sedikit mengenai saye n lover saye . haha . kau mmg untung yang teramat . orang tu ambek berat pasal ko dowh . yelah bile ko demam mesti die suruh jage diri . tapi ko still degil . ko nak sgt kluar . ko bleh tak dgr sikit ckap org ! ! ni tak org suruh duk umah tu duduk je . takyah seboksebok nak kluar sane kluar sini . klu ko jatuh sakit yg teruk sampai xke skolah nnt die jugak yg tanye mne ko . die suruh ko mkan ubat , ade kau makan ? ? tak de kan kan ?? tu lah kau cube bersyukur sikit . org tu baek sgt kat kau ! die slalu tny . ' awak , okay tak ? teruk tak awak demam ? awak makan ubat tau ! ' die siap anta mesej lagi weyh . die suruh kau jage diri . die siap bagi no. phon lagi kat kau . tolong trime ape yg org ckap . ni tak keras kepale . klu kau jatuh sakit , sampai masuk hospital nnt mesti die jenguk kau dgn kwan kau skali kan ! ! ye kau cube bersyukur cbab kau dpat seorang yg ambek berat . 

sekian , terime kasih =)                  

p/s : especially ni saye tulis pun sebenarnye pasal sye . thank you awak sbab ambek berat . 

No comments:

Post a Comment