Heart Chat Bubble

Sunday, 1 January 2012

♥ Happy Day ♥

Assalamualaikum and hello to non-muslim . hah kay today yasmin nak story pasal semalam n arini . lagipun ni first status in 2012 .. kay semalam balik kampung kat Kg . Soeharto . kat sane best gilew gaban lah . kitorang maen kat akar pokok durian lah , lepak tepi jalan wif my cousin , petik buah rambut orang hutan a.k.a rambutan . hahaXD . dalam pukul 10.30 macam tu baba ajak balik .. dlam perjalan balik tu ade lori melintang tengahtengah jalan . time tu yasmin tido , tibetibe je dengar mama ckap knape ni ?  yasmin pun bangun . alhamdullillah ade jalan tepi tu . kalau takde jalan sure melekat kat tengah jalan tu . sampai Meru , Klang  pun dalam pukul 11.30 malam . angkat barang smue masuk rumah . jiran sebelahpunyesebelah buat sambutan tahun baru . pukul 12.30 tengahmalam tu baru abes kot . dengar lah bunyi bunga apilah bagai . bingit btul . orang nak tido pun tak  bleh . 

Keesokkan harinye :-
     Kay pagipagi lagi dah bangun . dalam pukul 7.50 pagi gitu . bangunbangun takde sape pun yang bangun . pegi tengok petisejuk ade Ayam Masak Lemak . nyum nyum gitu ..... lauk tu pun lauk semalam mak cik  yasmin bekalkan . sedap gitu .......lepas makan  tu ambek beg skolah masuk toilet and terun basuh . lepas basuh beg mandi . baba ajak pegi breakfast . lastly tak jadi . yasmin pun ajak adeq yasmin a.k.a baby pegi maen kat bawah pokok ceri . keluarkeluar terserempak dengan kazen & boyfie yasmin .   yang die nye tersenyumsenyum nampak yasmin . die kate rindu gile gaban . yasmin pun sayang die . lepas tu baba suruh kemas barang and balik Shah Alam . bosannye !!! boyfie pun ckap alah bosannye kalau takde awak ='( . cian die . cedeyh bebeno !! ='( . yasmin pun cedeyh lorh ='( tapi tak pe nanti laen kali kite jumpe lagi . nanti kite pergi hang samesamenye awak  kite pergi library samesamenye  .kyaaa sampai sini sahaje citer yasminarinayassin .

p/s : awak , saye sayang awak cangadcangad

No comments:

Post a Comment