Heart Chat Bubble

Tuesday, 27 December 2011

2days I MiSs YoU

hey readers , next week dh nak start school kan ? buttheway arinie yasmin bukan nak story pasal sekolah but nak citer pasal Mr.Big A . dah 2hari tak jumpe die . especially mesti die tny psal yasmin at my cousin*kawan baek die . yelah kan sape x rindu boyfie sndiri !! klu x rindu tu it's mean xsayanglah tu . hahaXD . yasmin berdoa sangat supaye balik Meru ,Klang malam ni jugak . yasmin x sabar nak jumpe die sbb malammalam kadang2 die kluar pegi rumah cousin yasmin kat sebelah je . so kadangkadang ade tengok dari tingkap sambil tunggu die panggil yasmin .*tu pundie suruh adeq cousin panggil . kitorg nak jumpe ke ckap ke ,smue gune petisuare . hahaXD . malulah katekan . bak kata pepatah 'biar malumalu , biar segansegan ' . hahaXD . k  baibai . klu ade story yang best nanti yasmin share lagi kayh !!



p/s : i LoVe YoU !!

No comments:

Post a Comment