Heart Chat Bubble

Saturday, 26 November 2011

Maybe I Love You

Anneohaseyo n assalamualaikum =) kay nmpknye kali ni yasmin happy =) kay aritu bf *bestfriend lame dtg rumah . haha =) die dtg n trus bg salam . 'assalamualaikum yasminnn ....... =) yasmin pun terkejut hugak asal suare lelaki yg bg salam ? lastly , rupenye DANIAL  bdak yg slalu carik gado ngan aku . yasmin pun tny lah knape dtg umah ni ? die jwb " ade org minx kapel ngn kau ? " OMO ! yasmin terkejut sgt . rase nk gugur jantung aku . yasmin pun ckaplah " sorry aku x terime ." lastly die ckap " klu aku ko bleh tak ???? " oh my gosh . terkejut beruk yasmin 
dgr . yasmin pun ape lagi. tnylah die "kau okay ke tak ni ? " die pun ckp klu x bleh x pe . =) alah merajuk lha tu . ala ucukucuk tak mau lah majuk mcm bdak kecik . =) yasmin x ready lagi lah nk bercouple sebab yasmin takut dikecewakan lagi . yasmin dah serik kene permainkan oleh lelaki yang pentingkan diri =p  sorry sangat . yasmin anggap awak selama ni mcm kawan baek je . x lebih pun . perempuan kat luar sane tu ramai . awak carik lah yang baek  dari saye . knape saye jugak yg awk carik ? saye sayang korang smue x lebih ,yasmin sayang korang mcam korg ni abang or kakak yasmin je . kalau awak still nak sye x leh trus trime . sorry sangatsangat . kekasih lame yasmin masih lagi bertakhta di hati yasmin cuma die je yang tak perasan =''( saye tahu awk ensem danial . tapi tak mungkin saye jatuh cinta disebabkan oleh raut wajah awak . saye tak tahu lagi tentang hati awak . yasmin tahu kote dh 7tahun berkenalan sejak dari sekolah rendah lagi sampai sekarang . mungkin kite lebh baek berkwan daripada bercinta .....
kaylah penat dh yasmin post kat sini, klu ade story yg best or happy nnt yasmin post lagi =)

                         

No comments:

Post a Comment