Heart Chat Bubble

Monday, 7 November 2011

Done exam so happy =)

Hye 0r I mean assalamualaikum =) kay . last final exam pun dh abes right ? so skunk ni murid skolah smue merdeka except SPM . cane ngan final exam ? kay x ? paper die mesti susah kan ? haha =) tulah laen kali bace buku jgn nk bercinta je :P alhamdulillah paper final exam kali ni senang especially mathematics , english , bahasa melayu , geografi n sejarah . paper die mmg easy . science kali ni mmg nk yasmin dapat C . soaln die senag tp jawapan die smue sme  . confuse kitorg nk menjawab . ade segelintir pelajar kat belakang n kat depan tu ade yg discuss . naseb baek x kantoi hahax =) . kat belakang siap pas2 kertas lagi . wau ! korg ni mmg bijakkan meniru ? aish 2 dh2lah tu nk copy n paste je =) hope sgt dpt gred 4a 4b =) hahax . baba yasmin janji nk bwk gi Langkawi .hikhik . klu result ade C 0r D mmg lah x leh gi . yasmin x nk g langkawi sangat . yasmin nk fone baru leh x? hikhik =) result pun blum dapat byk lah songeh awak ni yasmin =) alah skali skale kan ape salahnye ! especially yasmin nk hang out nk celebrate bufday yasmin . nk join tak kamo smue? jemputlah dtg kay ? xmaulah malu2 wat mcm rumah sendiri hikhik =) cikgu, cepatlah sikit tande paper tu . yasmin nk result final exam . xsabar2lah kamo ni . hikhik =) after dapat result cuti akhir tahun lak .hukhuk =) bestnye . yasmin rindu kat rumah baru(nk jumpe arif) hahax . gatal /gedixlah kamo ni yasmin =) alolololo =) yasmin nk jumpe  c0usin yasmin lho =) paper mathematics hari tu mmg senang . tu mesti dapat gred A's nye . paper agame , susahlah jugak . yg belakang2 tu baru senang . buku teks pinjaman pun dh pulangkan . so x yah lah memeratkan beg sye yg cute tu bwak buku berat . 10/11/11 plak dapat buku teks pinjaman form 2 . aish berat lagi beg sye nk memikul nye . mathematics form 2 dgr cite susah ? btul ke btul ke ?  aish ! mcm mne ni ? pejam celik dh besar rupenye ko ni yasmin . dh jadi anak dara dh pun . so rajin2kan lah menolong mama kat rumah tu kan kan ? jgn ke je nye nk berblogger 0r berfacebook je . thhun depan nk berazam study smart don't study smart . study is importang in my life . study & music is my life =) cinta monyet tu ketepikan lah nye cik yasmin yassin oi =) gud luck for your study right ? study 0r love is important ? study is important kan kan ? hahax =) oklah cik yasmin dh penat nk mengomel dari tadi . do pillow do sleep =) god night or gud morning ? hahax =)





 

No comments:

Post a Comment