Heart Chat Bubble

Friday, 28 October 2011

I Back To Single =)

                                             ASSALAMUALAIKUM !
Hye korg smue shat x ? alhamdullillah klu yg x sehat tu  mknlah ubat ape yg patut =) okay yasmin nk bgtau yg yasmin dh start single =( yasmin jst nk die tau yg yasmin still syang die dan x penah berubah =) yasmin x dpt pengganti mcm die lg dh .die memahami yasmin . die baek , xmcm smue lelaki yg yasmin knl. die sanggup tunggu yasmin & x penah merungut . die fham kwn yasmin mcm mne . die tetap sabar klu ape yg kwn yasmin c kp pasal die =) . die take care sgt pasal yasmin . kdang2 die nk blik ngan yasmin =) . yasmin nk die blik ke pangkuan yasmin , tp apekan daye . smue t u jodoh tuhan. maybe jodoh kitorg sampai  situ je =) . sye nk awk simpan teddy bear sye tu . sye nk awk tido dgn die . die perlukan awk mcm mne sye perlukan awk skunk =) . awk , knape smue ni bleh jadi ? knape awk mungkir jnj ? knape awk x tepati jnj awk ? sye nk awk fhm mcm mne persaan sye skunk ni . akw jagelah teddy bear tu mcm mne awk jage sye dulu . sye nk awk bg die penuh kasih syg dari awk =) . awk , sye akan ingat hari penting kite =) . smue tu akan sye simpan dlm diari sye =) . sye nk awk carik perempuan yg lebih baek dr sye =) . sye tau sye x mcm perempuan laen =) .  sye nk awk bahgie dgn org yg awk syg :) raut wajah awk akan sye semat walaupun awk dh ade yg laen :(  awk , mungkinkah kite jumpe smpi sini je ? bleh ke kite sambung blik cinta yg terlerai ni ? awk , awk tau x sye ade simpan gambar awk dlm laptop sye . sye slalu tngok gmbr awk tu . sye x kan lupe ape yg awk lakukan demi sye . sye x nk awk balas smue yg beri kpd awk . teddy bear tu awk simpan kay . jgn buang die ! jgn simpan dlm almari ! jgn simpan bg adek awk maen ! jgn awk bg sape2 sentuh (exactly awk ) . sye nk awk tido dgn die . pluk die . (sye nk awk buat tu je) . awk tolong jgn sesekali pinggirkan die mcm mne awk pinggirkan sye dulu . sye tau sye x dpt bahgiekan awk . sye nk awk bahagie dgn org yg awk syg . seandainya awk tgk teddy tu awk ingatlah sye kay . sye x pakse awk . tu je sye nk awk lakukan .. kbaibai . .. . . . . . . . . . . . . . . . . =)


 #sye sayang awk mcm mne sye sayang awk dulu ,cinata sye xkan penah berubah =) 




#sye hope sgt awk bace =)

No comments:

Post a Comment